Uddannelser > Kursusdage og workshops > Køkkenchef med overskud
Køkkenchef med overskud
Køkkenchef med overskud er for dig, der er leder i et køkken - som køkkenchef, souschef eller lignende.
Du lærer om metoder og teorier fra LEAN, projektledelse, organisering og implementering. Vi arbejder med at skabe overblik over de indsatser, der kan lede til den ønskede forandring eller adfærd.
Når du har gennemført faget, vil du være i stand til at opbygge og anvende målstyringstavle som redskab til at forandre og optimere den daglige drift, og du kan udvælge relevante målepunkter og bruge dem aktivt til at involvere og motivere teamet.
Hør mere
Ønsker du mere information, så kan du skrive til info@asnaes-vangstrup.dk eller ringe på 70 23 48 08.
Du kan også udfylde nedenstående formular.
Dit udbytte
Overblik og struktur over drift og processer
Skabe en fælles retning for hele køkkenet
Opsamling af eksisterende viden
Autentiske cases til inspiration
Effektiv målstyring
Stort potentiale for grøn omstilling
Underviseren
Egill Hauch
Jeg er faglært kok og derudover er jeg akademiuddannet i ledelse med en MBA fra Middlesex University.
Jeg underviser i økonomi, processer, regneark og bæredygtig produktion, hvor jeg trækker på såvel praktisk erfaring fra branchen som på teoretisk indsigt.
Praktisk info
Kursusdage kan gennemføres med virtuel deltagelse.
Pris pr. deltager for 2 kursusdage med opfølgende implementering er 4.400 kr. ekskl. moms.
Hvis minimum 10 deltagere tilmelder sig på én gang, kan kurset tilrettelægges, så det kan gennemføres som AMU-kursus med mulighed for lønrefusion – kontakt Gry Asnæs om dette: 20 73 71 13
Målgruppe
Ledere og mellemledere i køkken, restaurant og reception.
Datoer
Efterår 2024
20. august, kl. 9-15
29. august, kl. 9-15
-
Conference Revenue Manage...
-
Strategisk rådgivning
-
"Hvad gør vi med de ting ..."