Uddannelserne

Asnæs & Vangstrups uddannelser er de bedste i branchen. Få overblikket her.

Du kan ansøge om refusion og tilskudsmidler i henhold til gældende regler til vores uddannelser.
Vi hjælper dig gerne med at finde de rette formularer til dine ansøgninger m.v.

 
 
 

 
 
Asnæs_07-12-2018_Corporate3343.jpg

Restaurant- og hotelleder

Er du leder nu for en eller flere afdelinger, eller har du ambitioner om at være det, ejer du din egne virksomhede eller er det din drøm? Så er Restaurant- og hotelleder uddannelsen noget for dig. Uddannelsen udvikler dit lederskab, din forretningsforståelse og giver dig muligheder for at udvikle forretningen.

 
 

 
Asn%2525C3%2525A6s_07-12-2018_Corporate3077.jpg

Branchens talentuddannelse 

Har du brug for at udvikle dine lederkompetencer, så kom på vores Talentuddannelse. Du kan vælge mellem Front-of-house talentuddannelse Coaching og konflikthåndtering · Salgspsykologi · Økonomistyring eller Back-of-house talentuddannelse Coaching og konflikthåndtering · Projektledelse · Økonomistyring

 

 
Asnæs_07-12-2018_Corporate3183.jpg

Specialist uddannelser

Vi du blive lære eller blive bedre til et branchespecifikt område, så kom på en af vores specialistuddannelser. Projektledelse · Conference Revenue Management · Service Adfærdsdesign · Bestyrelsesuddannelse · Iværksætteri · Bæredygtig adfærd

 

 
 
rawpixel-741662-unsplash.jpg

Organisationsudvikling

Har du brug for at I taler samme sprog eller får et fælles afsæt i jeres udvikling, så vælg en af vores uddannelser designet til jeres virksomhed som fx Social Kapital · Service i gæsterejsen · Servicedesign · Procesfacilitering · Anvendt økonomi · Projektledelse · Positiv psykologi

 
 

 
 

Skills Training

Konflikt- og klagehåndtering · Kommunikation · Salg · Servicevirksomhed

 
 

 
 
Asnæs_07-12-2018_Corporate3268.jpg

Kursusakademiet

Trænger du til brancherelevant inspiration og konkret viden til at gøre din hverdag lettere - så kig her.

 
 

 
 
HOTA%2Belever%2Bgruppefoto_CMYK_300dpi.jpg

HOTA trainee

Service · Teamledelse · Event management · Digital Markedsføring · Anvendt økonomi · Oplevelsesledelse · Oplevelsesøkonomi · Afgang i Oplevelsesøkonomi

 
 

 
 

Uddannelser hos
Asnæs & Vangstrup

 
 
 
Asnæs_07-12-2018_Corporate4095.jpg

Vælg Asnæs & Vangstrup

Vores erfarne læringskonsulenter er dybt engagerede, skarpe, nysgerrige, nyskabende undervisere med mange års praktisk og teoretisk erfaring indenfor deres felt. Vores undervisning bygger på dokumenteret videnskab og empiri.
Vores uddannelser er statsanerkendte og du kan søge uddannelsesstøtte efter gældende regler.

 
 

 
 

Viden og netværk

Alle studerende på uddannelsen arbejder inden for hospitality hvilket gør at undervisning, gruppearbejde, opgaver, samtaler, refleksion og selv frikvarterer direkte relateres til din arbejdsdag. Du modtager en levende og engageret undervisning fra topprofessionelle, certificerede, dynamiske, motiverede og altid veloplagte læringskonsulenter. Med mange års erfaring fra Hospitality branchen sikrer underviserne at undervisning, litteratur, cases og praktiske øvelser har relevans i forhold til dit daglige arbejde. 

 
 

 
 
Asnæs_07-12-2018_Corporate3803.jpg

De bedste rammer

Vi skaber en tryg og hyggelig uddannelsesramme som gør at du og dine med-studerende føler sig hjemme i undervisningen. Det betyder at omgivelserne oser af tillid, tryghed, åbenhed, forståelse, varme, kærlighed, tilladelse og sågar pligt til at sige og tænke alt mellem himmel og jord. Den særlige atmosfære gør at tingene bliver belyst fra mange forskellige sider der kan være overraskende og lærerige. 

 
 

Modulopbyggede forløb

Undervisningsforløbene er tilpasset de særlige arbejdsvilkår- og tider som eksisterer i hospitality branchen. Det betyder at du kan passe dit arbejde samtidig med at du udvikler dig som leder og menneske på Hotel- og Restaurantleder uddannelsen. Du får også mulighed for at løse opgaver med udgangspunkt i din egen arbejdssituation, så der sikres en god vekselvirkning mellem undervisningen og dit arbejde som leder.  

Asnæs_07-12-2018_Corporate4054.jpg

HØR MERE OM VORES UDDANNELSER

Vælg de uddannelser du vil høre mere om
 
 
 

Restaurant- og Hotelleder

Lederuddannelsen giver dig mulighed for at få papir på din viden og erfaringer.
Når du har afsluttet din uddannelsen kan du bryste dig af at være Akademiuddannet i Oplevelsesøkonomi.
Den engelske betegnelse er Academy Profession (AP) Degree in Experience Economy.
Denne akademiuddannelse giver adgang til studier på diplomniveau, Masteruddannelse m.v.
Du får personlige og faglige kompetencer til at drive forretning og lede medarbejdere. Vi har derudover tilrettelagt hele forløbet, så du arbejder med de problemstillinger du møder i din hverdag.

 • Vores deltagere på uddannelsen har mulighed for at søge tilskud og refusioner

 • Vores erfaring er at flere pt. har mulighed for at søge tilskud på over kr. 19.000 pr. modul

 • Vi hjælper dig gerne med at afdække dine muligheder for at søge tilskud og refusioner

 • Skriv eller ring til os og hør nærmere - også, selv om du ikke helt har bestemt dig

 
 
Coaching og konflikthåndtering

Coaching og konflikthåndtering

Oplevelsesledelse

Oplevelsesledelse

Økonomistyring i praksis

Økonomistyring i praksis

Oplevelsesøkonomi og CEM

Oplevelsesøkonomi og CEM

 

Du kan altid supplere med
flere fag

Bæredygtig adfærd

Bæredygtig adfærd

Projektledelse

Projektledelse

Iværksætteri

Iværksætteri

Conference Revenue Management

Conference Revenue Management

Fremtidens bestyrelsesmedlem

Fremtidens bestyrelsesmedlem

Service med adfærdsdesign

Service med adfærdsdesign

 

Asn%C3%A6s_07-12-2018_Corporate4041.jpg

Formål

Du udvikler dit leder- og forretningspotentiale, gennem arbejde med personlig udvikling og forretningsudviklng der giver basis for en succesfuld drift. Du får mere selvindsigt, og større forståelse for dig selv som leder, for driften og for gæsterne. Teorier og værktøjer fra undervisningen skaber overblik, resultater og autentisk ledelse.

 
 

 

Indhold

Du får en levende og engageret undervisning samt relevante praktiske øvelser, der gør læringen nemmere.

Underviserne er uddannede inden for hver deres speciale samt som læringskonsulenter. Samtidig har alle indsigt og erfaring i branchen, og kan derfor laver relevante cases og give branche-nær feedback.

Vi ved at du har en travl hverdag, og derfor sørger vi for at du laver arbejdsrelaterede opgaver, som kan implementeres direkte på jobbet.

Søg tilskud

Du kan ansøge om SVU og Kompetencefonden i henhold til gældende regler til vores uddannelser. Vores deltagere på uddannelsen har ofte mulighed for at søge tilskud og refusioner. Vores erfaring er at flere pt. har mulighed for at søge tilskud der i væsentlig grad dækker udgifterne. Vi hjælper dig gerne med at afdække dine muligheder for at søge tilskud og refusioner.

Vi hjælper dig gerne med at finde de rette formularer til dine ansøgninger m.v.

 

Tidsplan og tilmelding

Undervisningsforløbet er tilpasset de særlige arbejdsvilkår- og tider som eksisterer i hospitality branchen. Det betyder at du kan passe dit arbejde samtidig med at du udvikler dig som leder og menneske på Hotel- og Restaurantleder uddannelsen. Du får også mulighed for at løse opgaver med udgangspunkt i din egen arbejdssituation, så der sikres en god vekselvirkning mellem undervisningen og dit arbejde som leder.  

Hvert modul består af op til 8 undervisningsdage samt en eksamensdag fordelt over ca. 8 uger.


 

Vil du supplere med mere:

Se datoer for næste hold her:


Hør mere om eller tilmeld dig Restaurant- og Hotelleder uddannelsen.

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigt.

 
 
 

Branchens talentuddannelse


Har du brug for at udvikle dine lederkompetencer, så kom på vores Talentuddannelse. Du kan vælge mellem Front-of-house talentuddannelse · Coaching og konflikthåndtering · Salgspsykologi · Økonomistyring eller Back-of-house talentuddannelse · Coaching og konflikthåndtering · Projektledelse · Økonomistyring


Front-of-house talentuddannelse

Er du mellemleder i branchen, har vi skræddersyet et forløb med de fag, der kan styrke dine kompetencer og give umiddelbare resultater for dit daglige arbejde. Er du ansat ’front-of-house’ har vi samlet en pakke bestående af Coaching og konflikthåndtering, Salgspsykologi og salgsledelse samt Økonomistyring med fokus på træning i økonomisk rapportering og udvælgelse af indsatsområder.

Coaching og konflikthåndtering

Coaching og konflikthåndtering

Salgspsykologi

Salgspsykologi

Økonomistyring i praksis

Økonomistyring i praksis

 

Back-of-house talentuddannelse

Er du mellemleder i branchen, har vi skræddersyet et forløb med de fag, der kan styrke dine kompetencer og give umiddelbare resultater for dit daglige arbejde. Er du ansat ’back-of-house’ har vi samlet en pakke bestående af Coaching og konflikthåndtering, Projektledelse og procesoptimering samt Økonomistyring med fokus på træning i økonomisk rapportering og udvælgelse af indsatsområder.

Coaching og konflikthåndtering

Coaching og konflikthåndtering

Projektledelse

Projektledelse

Økonomistyring i praksis

Økonomistyring i praksis

 

Asnæs_07-12-2018_Corporate3077.jpg

Formål

Du udvikler dit lederskab, gennem arbejde med personlig udvikling og brug af værktøjer til at skabe et godt afbalanceret og produktivt arbejdsmiljø. Du får mere selvindsigt, og større forståelse for dig selv som leder. Du vil opleve at værktøjerne giver dig mulighed for at motivere og inddrage medarbejdere og kollegaer på nye måde. Uddannelse skaber resultater for dig og dem du arbejder med.


 
 

Indhold

Du får en levende og engageret undervisning samt relevante praktiske øvelser, der gør læringen nemmere.

Underviserne er uddannede inden for hver deres speciale samt som læringskonsulenter. Samtidig har alle indsigt og erfaring i branchen, og kan derfor laver relevante cases og give branche-nær feedback.

Vi ved at du har en travl hverdag, og derfor sørger vi for at du laver arbejdsrelaterede opgaver, som kan implementeres direkte på jobbet.


Søg tilskud

Du kan ansøge om SVU og Kompetencefonden i henhold til gældende regler til vores uddannelser. Vores deltagere på uddannelsen har ofte mulighed for at søge tilskud og refusioner. Vores erfaring er at flere pt. har mulighed for at søge tilskud der i væsentlig grad dækker udgifterne. Vi hjælper dig gerne med at afdække dine muligheder for at søge tilskud og refusioner.

Vi hjælper dig gerne med at finde de rette formularer til dine ansøgninger m.v.


Tidsplan og tilmelding

Undervisningsforløbet er tilpasset de særlige arbejdsvilkår- og tider som eksisterer i hospitality branchen. Det betyder at du kan passe dit arbejde samtidig med at du udvikler dig som leder og menneske på Talentuddannelse. Du får også mulighed for at løse opgaver med udgangspunkt i din egen arbejdssituation, så der sikres en god vekselvirkning mellem undervisningen og dit arbejde som leder.  

Hvert modul består af op til 6-8 undervisningsdage samt en eksamensdag fordelt over ca. 8 uger.

Front-of-house talentuddannelse:

Back-of-house talentuddannelse:


Hør mere om eller tilmeld dig Branchens talentuddannelse.

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Ja, tak vil gerne høre mere om
 
 

Specialist uddannelser

Vores specialistuddannelser giver dig fundamentet for at blive
blandt branchens bedste på netop dit felt med ETCS point. Vi har udvalgt de særlige fagområder, som vi har erfaring for kræver en dybtegående viden for at kunne være en succes i udvalgte jobfunktioner. Og husk vi hjælper dig altid med at afdække de relevante refusioner m.v.

 • Vores deltagere på uddannelsen har ofte mulighed for at søge tilskud og refusioner

 • Vores erfaring er at flere pt. har mulighed for at søge tilskud på over kr. 15.000

 • Vi hjælper dig gerne med at afdække dine muligheder for at søge tilskud og refusioner

 • Skriv eller ring til os og hør nærmere - også, selv om du ikke helt har bestemt dig

 
 

Projektledelse

Projektledelse er for dig, der vil være bedre til at nå mål og optimere processerne i din virksomhed. Du lærer ved hjælp af projektstyring at igangsætte og fastholde jeres standarder og processer, for at skabe den bedste gæsteoplevelse og et godt arbejdsklima.

Conference Revenue Management

Conference Revenue Management er til dig, der ønsker at optimere indtjeningen og styrke virksomhedens brand. Du får økonomisk overblik og indsigt i, hvordan I skal kommunikere, så gæsterne vælger netop jeres hotel eller konferencested.

Bestyrelsesuddannelsen

Som leder i hospitality branchen kan du bidrage med viden, som øger værdien omkring bestyrelsesbordet. Du bliver bevidst om dine forpligtelser og rolle som bestyrelsesmedlem med brancheviden. Bliv klædt på­ til­ at­ skabe ­fremdrift ­på ­en ­moderne­ og ­bæredygtig ­facon.­

 

Service med Adfærdsdesign

Adfærdsdesign er måske svaret på dine bønner.  Vi har virkeligt lagt os i selen for at designe en uddannelse, som vil gøre dig til branchens bedste adfærdsarkitekt. Vi trækker på de bedste undervisningsmaterialer, de bedste cases og et stjernehold af gæsteundervisere der vil overraske dig med ny viden om teknologi, sensorik og kloge fif der giver gæsten et kærligt puf i den rigtige retning. 

Iværksætteri

Der er mange ting at holde øje med når man skal drifte sin første restaurant. Hvad skal man prioriterer, hvem kan man dele sine tanker med, hvordan kan man vide om man gør det ikke bare rigtig men også bedst muligt. Hvordan samarbejder man med myndighederne og hvornår skal man supplere sin egen arbejdskraft med ansatte - og hvordan leder man dem. Alt det og meget mere arbejder vi.

Bæredygtig adfærd

Ønsker du at arbejde med ansvarlighed i din virksomhed. Vil du bringe samfundsansvar fra ord til handling og skab en positiv effekt på samfundet - uanset om det handler om social, miljømæssig eller økonomisk bæredygtighed i en virksomhed. Brug adfærdsdesign og nudging til at implementere forskellige bærdygtighedstiltag i din virksomhed. Faget er under udvikling i samarbejde med REGA.

 

Organisationsudvikling

Uanset om man er et nyt team, har været et velfungerende team i flere år eller bare ønsker ny energi ind i teamet, så hjælper vi gerne. Vi kommer med et inspirerende og involverende blik som bidrager med at styrke jer.

 
 
Asn%C3%A6s_07-12-2018_Corporate4322.jpg

Formål

Gevinsterne ved et organisationsudviklingsforløb er mange. Der skabes fælles mål og virkelighed. Forløbet skaber energi sikrer at de fokusområder, der ikke altid er tid til i hverdagen, bliver taget under behandling. Vi skaber fokus – og vi ved at fokus gør forskellen. Derudover har vores udviklingsforløb har altid til formål på at sikre at relationerne med deltagerne bliver bedre 

Asnæs_07-12-2018_Corporate3879.jpg

Indhold

Alle virksomheder har på et tidspunkt brug for at udvikle sig. Behovet for udvikling kan opstå af forandringer i markedet, ledelsesmæssige forandringer eller måske noget helt andet. Vi klar til at hjælpe jeres organisation med en struktureret forandring. Når vi kommer udefra kan vi på en anden måde hjælpe med at sætte ord og handlinger på den ønskede adfærd man ønsker. Det kan være forbedre økonomi, bedre relationer, højere social kapital, udvikling af kontaktpunkter og gæsterejsen, fokus på 9’er og 10’er adfærd m.v.

Asnæs_07-12-2018_Corporate3730.jpg

Tidsplan og tilmelding

Vi designer forløbet sammen med jer. Det skal passe til jeres virksomhed og jeres medarbejdere. Det er jer der bestemmer længde, omfang og sted. Men det kan nok ikke helt undgås at vi bidrager med vores erfaringer for hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer.


Ledelse, der skaber social kapital

Ledelse, der skaber social kapital

Service i gæsterejsen

Service i gæsterejsen

Teamledelse

Teamledelse

 
hospitalityupdated_black.png
 
 

HOTA-trainee uddannelsen

Med HOTA-uddannelsen Practical Hospitality Management kan du skræddersy din hospitalityuddannelse, så den passer til dine interesser og fremtidsdrømme.

 
 
til Eleven

til Eleven

til Virksomheden

til Virksomheden

Uddannelse i virkeligheden

Du kan kombinere faglige- og akademiske uddannelser inden for hospitalitybranchen med et forretnings- og ledelseudviklingsforløb. 

Som trainee kombinerer du dit daglige arbejde med din uddannelse. Det betyder, at du får løn under din uddannelse.

Efter uddannelsen har du gode muligheder for at få et job, for hospitalitybranchen er i vækst. Derudover vil HOTA’s samarbejdspartnere også være dig behjælpelig i den proces.


Kombiner fagene efter dine behov

Som HOTA studerende vil du tilegne dig kompetencer indenfor ledelse og forretningsforståelse via akademifag samt HOTA-refleksionsopgaver.

De akademiske udviklingsforløb er opdelt i de obligatoriske basisfag og tillægsfag. De obligatoriske fag er

 • Ledelse der skaber social kapital

 • Anvendt økonomi

 • Oplevelsesøkonomi – din afsluttende opgave der præsenteres for og vurderes af branchekyndige

 
Eksempel på uddannelsesplan

Eksempel på uddannelsesplan


HOTA fag

Eksempler på HOTAfag. Flere er på vej…

 
Event Management

Event Management

Service

Service

Teamledelse

Teamledelse

 

Tilmelding


Hospitality er hjerteblod for os, der arbejder i branchen. Det er en branche i fortsat vækst og med gode jobmuligheder for dig med hænder, ben og hoved skruet rigtigt på.

Der er især stort behov for dygtige mennesker til at tage ansvar, innovere og lede, og derfor er Hospitality Training Academy (HOTA) opstået. Her vil vi uddanne branchens fremtidige ledere. Kunne det være dig?

 
 

Skills Training på dansk og engelsk

Skills Training er udviklet i samarbejde med en række af Danmarks førende restaurantkæder,
heriblandt Letz Sushi, Homemate, Sticks´n´Sushi, Gasoline Grill og Wulff & Constali. Her træner vi grundlæggende personlige kompetencer for medarbejdere med kort brancheerfaring som giver medarbejderen og virksomheden, det boost der skal til, for at kunne indgå i virksomhedens koncept med høj daglige energi. 
 
Skills Training – Salg

Skills Training – Salg

Skills Training – Kommunikation

Skills Training – Kommunikation

Skills Training – Konflikt- og klagehåndtering

Skills Training – Konflikt- og klagehåndtering

Skills Training – Servicevirksomhed

Skills Training – Servicevirksomhed


Asnæs_07-12-2018_Corporate3498.jpg

Her er det du skal vide

Skills Træning er en uddannelsesmulighed for dig, som gerne vil videreuddanne dig, og gerne over en kortere periode end de andre uddannelsesforløb, som Asnæs & Vangstrup udbyder.

Gennem undervisningen opkvalificerer du dine kompetencer og evner, og det stiller dig i en stærkere position.

Alle vores Skills Træning udbydes i Holte og varer hvad der svarer sig til én arbejdsdag. Kurserne i efteråret er

Indhold

Skills Training programmet har fire dage med forskelling undervisning, som kan tages samlet eller hver for sig.

Salg – skab værdi for gæsterne

Kommunikation – nøglen til et godt samarbejde

Konflikt- og klagehåndtering – sådan tackler du svære situationer

Service - sådan holder du energien høj over for gæsten

Her kan du se datoerne for 2019:

4. november 2019 - kl. 8.30 -16.00: Kommunikation - nøglen til et godt samarbejde

5. november 2019 - kl. 8.30 -16.00: Communication and feedback

8. november 2019 - kl. 8.30 -16.00: Konflikt og klagehåndtering

13. november 2019- kl. 8.30 -16.00: Sales Training in English

14. november 2019- kl. 8.30 -16.00: Service Training in English

18. november 2019- kl. 8.30 -16.00: Service - sådan holder du energien høj

Kurserne udbydes i 2020 på følgende datoer:

26. februar 2020 - kl. 8.30 -16.00: Kommunikation - nøglen til et godt samarbejde

27. februar 2020 - kl. 8.30 -16.00: Communication and feedback

18. marts 2020 - kl. 8.30 -16.00: Salg, der skaber værdi for gæsterne

19. marts 2020 - kl. 8.30 -16.00: Sales Training in English

26. marts 2020 - kl. 8.30 -16.00: Conflict management

25. marts 2020 - kl. 8.30 -16.00: Konflikt og klagehåndtering

1. april 2020 - kl. 8.30 -16.00: Service - sådan holder du energien høj

2. april 2020- kl. 8.30 -16.00: Service Training in EnglishHør mere Skills Training og tilmeld dig.

Udfyld formularen nedenstående og vi kontakter dig.

 
Vælg den uddannelse du vil høre mere om
 

Kursusakademiet

Trænger du til brancherelevant inspiration og konkret viden til at gøre din hverdag lettere - så kig her.

 
 
 

Aktuelle kurser


Hør mere om kursusakademiet og aktuelle kurser så udfyld formularen nedenstående og vi kontakter dig.

Hvilke kurser vil du høre mere om