Uddannelser > Netværksforum for selvdrevne kantiner > Netværk for selvdrevne kantiner

Netværk for selvdrevne kantiner


Kantiner er fælles for alle for alle har en holdning til hvad god mad er og hvad de forventer af kantinen. Derfor er kantinerne også altid i frontlinjen og forventes at implementere nye tiltag hurtigt og effektivt.

Kantinerne er tættest på alle medarbejderne, men ofte langt fra topledelsen. Det betyder at de ofte skal være den mest forandringsparate del af organisationen, men også en afdeling hvor fokus på økonomi er væsentlig.

Så som leder skal der stadig leveres høj kvalitet, mens der løbende produktudvikles både ift. gastronomi, udvalg, spild, økologi, bæredygtighed, allergier og udvalg. Alt dette mens egenkontrol og hygiejnestandarder konstant overvåges og opretholdes.

Kravene til lederne i den del af organisationer er både talrige og komplekse, og derfor er behovet for både træning, uddannelse og udvikling via netværk stort.

Netværket skal understøtte kantineledere og kantinedriftsansvarlige fra selvdrevne kantiner i produktudvikling, sparring og optimering.

Rollen har udviklet sig markant de senere år og tendensen er at udviklingen og kravene bliver stadigt større og flere.

Alle relationer bliver mere komplekse både gæster, medarbejdere, leverandører og kontrakter forandres i et voldsomt tempo. Diversiteten ift. sprog, behov, ønsker, kultur mv. medvirker til en både interessant og kompleks hverdag for alle parter.

Hvilke fordele, kan du opnå?

  • Et fagligt netværk giver dig mulighed for at interagere og dele viden med fagfolk, der arbejder inden for samme felt.

  • Du kan få adgang til ny information, opdaterede trends, bedste praksis, tips og råd fra eksperter på området.

  • Dette hjælper med at udvide din viden og holde dig ajour med udviklingen inden for dit fagområde.

  • Faglige netværk kan give dig adgang til en bred vifte af ressourcer og muligheder.

 

Facilitatorer

Maj Toppenberg

Jeg har en mangeårig baggrund i restaurations - og kantinebranchen. I kantinebranchen har jeg stået i spidsen for to anerkendte kantineudbydere. Min drivkraft i kantinebranchen har været et stort fokus på det gode måltid understøttet af bæredygtighed, innovation og god ledelse. Jeg har et godt indblik i, hvad der rører sig, og en god forståelse for de udfordringer man mødes af som chef for én eller flere kantiner.

Gry Asnæs

Min viden fra de mange organisationer inden for hospitality, som jeg har arbejdet med, giver en indsigt i de specifikke krav og standarder der er inden for kantinedrift for at opretholde et højt serviceniveau.

Som uddannet mediator og coach kan jeg guide og inspirere dig i det faglige netværk til at forbedre dine færdigheder og præstationer. Jeg kan hjælpe dig med at identificere dine styrker og områder, der skal udvikles, og skabe et læringsmiljø, der er støttende og opmuntrende. Min uddannelse inden for organisationspsykologi kan hjælpe dig med at se på egne forhold inden for kommunikation, konfliktløsning, teamdynamik og organisatorisk adfærd.

 

Praktisk info

Pris
Netværk medlemskab er 16.500 kr. ekskl. moms for et årligt medlemskab á fire netværksdage.

Fysisk fremmøde
Vi mødes i vores hyggelige lokaler i Holte – kun 350 m. fra Holte Station. 

De første fire netværksdage kan f.eks. være med følgende emner:

  • Kommunikation med egen ledelse.

  • Ledelse af medarbejdere – teams, social kapital.

  • Inspiration fra markedet/udbudsområdet til at udvikle kantinen.

  • Økonomi og nøgletal.

  • Rekruttering.

 

Målgruppe

Ledere og driftsansvarlige inden for kantinebranchen.

 

Datoer

Efterår 2023

25. oktober

29. november

Forår 2024

12. marts

6. juni

 

Hør mere

Ønsker du mere information, så kan du skrive til info@asnaes-vangstrup.dk eller ringe på 70 23 48 08.

Du kan også udfylde nedenstående formular.

 

Andre har også været interesserede i

Spændende at få sat ord og teorier på de begreber, vi bruger dagligt i vores ledelsesstruktur.
— Udsagn fra tidligere kursist

Virksomheder af enhver størrelse og karakter har allerede gjort brug af Asnæs & Vangstrup til rådgivning og udvikling af deres medarbejdere og organisation.