Rådgivning > Analyser > HOREVU > Få et godt råd

Få et godt råd

 Hent inspiration til din ledelsesrapportering og daglige driftsoptimering


Succes med hotel - og restaurantdrift ligger i detaljen. Der er rigtige mange knapper at skrue på, og ofte kan selv små overskuelige adfærdsændringer, give et kæmpe udbytte.

Den daglige økonomiske styring hjælper til at holde fokus og retning, også når det går stærkt med driften, og den umiddelbare opgave i forhold til at betjene gæsten, ligger lige foran.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe branchen med tjene mere på de gæster, og den efterspørgsel virksomheden allerede har.

Hent vores gratis skabeloner til menuanalyse og det ugentlige styringsark.

Du kan anvende disse Excel-ark til daglige økonomisk styring, og så du kan analysere indtjening på dit menukort, og løbende følge restaurantens indtjening via en række centrale nøgletal fx; omsætning pr. gæst, revpash, bruttoavance og lønprocenter mv.

Du kan deltage i vores aktuelle analyse her ved at trykke på knappen. Når du deltager i analysen, sender vi dig analyseresultater med sammenligning til din egen drift, og med forslag til videre handling.

Derudover kan du læse mere om vores Masterclass her:

Måske har du lyst til at lære mere om teorien og den praksis, der knytter sig til strategi og økonomisk optimering? Nedenfor har vi udvalgt en række fag, der ofte er relevante - ring eller skriv gerne til Annette@asnaes-vangstrup.dk - 24801960 - for en dialog om, hvad der passer særligt til dig.