sculpture-197877_1920.jpg

Virksomhedens grundfortælling og ”DNA”

I en turbulent og omskiftelige verden skal virksomheden stå skarpere end nogensinde. En klar grundfortælling sætter retning og positionerer virksomheden i dens travle omverden. På dette kursus stiller vi skarpt på, hvorfor virksomheden skal have deres ”DNA” på plads, og hvilken værdi en tydelig grundfortælling skaber.


BEHOV

Udbyttet

Du forstår vigtigheden i at finde virksomhedens grundfortælling - herunder identitet og særpræg i en turbulent verden. Du kan forklare og formidle virksomhedens styrkepositioner i perspektiv med dens omverden. Det giver dig et forspring i forhold til en moderne og formålsdrevet forretningsagenda.

Fordelene  

  • Du og virksomheden bliver klarere på virksomhedens særpræg, identitet og styrkepositioner

  • Din viden om branding og positionering i branchen øges

  • Du fremstår proaktiv i forhold til at kunne navigere i en formålsdrevet forretningsagenda, hvor kampen om gæsterne og kollegaerne bliver hårdere

  • Du kan lede en proces, som finder frem til virksomhedens endelige ”DNA” og grundfortælling

Hvad lærer du blandt andet

Alt om grundfortællingen, interessentanalyse, omverdens modellen, processer til at finde frem til virksomhedens grundfortælling, positioneringskort og styrkepositioner.


VÆRDI

Udbyttet

Grundfortællingen giver dig og din virksomhed et fundament til at kommunikere skarpere end nogensinde – internt som eksternt. Du bliver i stand til at se virksomheden ude-fra-og- ind, og du får konkrete værktøjer til, hvordan virksomhedens grundfortælling og ”DNA” aktiveres og implementeres i organisationen.

Fordelene

  • Du bliver i stand til at se virksomheden i et større perspektiv

  • Med en grundfortælling får du et stærkt fundament, som du og din virksomhed kan tage afsæt i

  • Du ser tydeligere, hvorledes virksomhedens ”DNA” og gæsternes behov forenes og forfines

  • Du får et strategisk værktøj, som underbygger virksomhedens forretningsmodel, og som kan implementeres med det samme – til glæde for alle virksomhedens interessenter

  • Du og din virksomhed bliver langt mere formålsdrevet, hvilket sætter jer i førerposition, når det handler om at udvikle ressourcer og rekruttere talenter

Hvad lærer du blandt andet:

Arketypebeskrivelser med value propositions, formulering af en grundfortælling (tekstopbygning, tips til disposition etc.) og årshjul.


mette.jpg

Underviseren

Mette Dahl Juelner er underviser på dette kursus. Hun har arbejdet med grundfortællingen både i sit virke som journalist og for mange virksomheder.

Du kan se mere om Mette, når du trykker på ‘Vores team’.


Om Undervisningen

Hos Asnæs & Vangstrup møder du dedikerede undervisere med indsigt i og forståelse for netop din branche.
Vi følger din lærings-proces tæt og giver løbende feedback, ligesom du, i og uden for undervisningslokalet, kan sparre og udveksle erfaringer med branchekolleger.

Vi tager udgangspunkt i jeres dagligdag og lægger vægt på en levende og involverende undervisning. Alt sammen for at sikre et højt læringsniveau og styrke din selvindsigt, så du kan skabe resultater her og nu.


Praktisk

Undervisningen foregår i vores lokaler på Holte Stationsvej 14, 2840 Holte
(lige ved S-tog og gratis parkering, hvis du er i bil).

Du skal afsætte 2 dage til undervisning. Din underviser afsætter desuden tid undervejs til individuelle samtaler.

Næste kursus afholdes den 16. og 24. januar 2020.

Kurset koster 3.925 kr. ex. moms, incl. forplejning.

Vi hjælper dig med at afdække tilskud og refusioner – kontakt os også selv om du ikke helt har bestemt dig. Skriv eller ring til os og hør, hvad det betyder konkret for dig.

Video


Tilmelding eller spørgsmål

Ønsker du mere information, at tilmelde dig eller har du spørgsmål til kurset, så skriv til uddannelse@asnaes-vangstrup.dk eller ring på 7023 4808.

Du kan også udfylde formularen nedenstående.

Vælg *