Uddannelserne

Asnæs & Vangstrups uddannelser er de bedste i branchen. Få overblikket her.

Du kan ansøge om SVU og Kompetencefonden i henhold til gældende regler til vores uddannelser. Vi hjælper dig gerne med at finde de rette formularer til dine ansøgninger m.v.

 
 
Asnæs_07-12-2018_Corporate3343.jpg

Restaurant- og hotelleder

Coaching og Konflikthåndtering · Salgspykologi · Oplevelsesledelse · Økonomistyring i praksis · Oplevelsesøkonomi · Afgang i Oplevelsesøkonomi

Asnæs_07-12-2018_Corporate3183.jpg

Specialist uddannelser

Projektledelse · Revenue Management · Markedsføring · Servicedesign · Bestyrelsesuddannelse · Digital Markedsføring

rawpixel-741662-unsplash.jpg

Organisations-
udvikling

Social Kapital · Service i gæsterejsen · Servicedesign · Procesfacilitering · Anvendt økonomi · Projektledelse · Positiv psykologi

Kædeakademiet

Konflikt- og klagehåndtering · Kommunikation · Salg · Servicevirksomhed

Asnæs_07-12-2018_Corporate3268.jpg

Iværksætteri

Bliv specialiseret i F&B som iværksætter

Asn%2525C3%2525A6s_07-12-2018_Corporate4105.jpg

Oplevelsesøkonomi

Akademiuddannelsen i oplevelsesøkonomi

HOTA%2Belever%2Bgruppefoto_CMYK_300dpi.jpg

HOTA trainee

Service · Teamledelse · Event management · Markedsføring · Anvendt økonomi · Oplevelsesledelse · Oplevelsesøkonomi · Afgang i Oplevelsesøkonomi

 
 

Uddannelserne

 
Asnæs_07-12-2018_Corporate4095.jpg

Vælg Asnæs & Vangstrup

Vores erfarne læringskonsulenter er dybt engagerede, skarpe, nysgerrige, nyskabende undervisere med mange års praktisk og teoretisk erfaring indenfor deres felt. Vores undervisning bygger på dokumenteret videnskab og empiri.
Vores uddannelser er statsanerkendte og du kan søge uddannelsesstøtte (SVU/VEU/AMU) efter gældende regler samt midler fra branchefokuserede kompetencefonde.


Viden og netværk

Alle studerende på uddannelsen arbejder inden for hospitality hvilket gør at undervisning, gruppearbejde, opgaver, samtaler, refleksion og selv frikvarterer direkte relateres til din arbejdsdag. Du modtager en levende og engageret undervisning fra topprofessionelle, certificerede, dynamiske, motiverede og altid veloplagte læringskonsulenter. Med mange års erfaring fra Hospitality branchen sikrer underviserne at undervisning, litteratur, cases og praktiske øvelser har relevans i forhold til dit daglige arbejde. 


Asnæs_07-12-2018_Corporate3803.jpg

De bedste rammer

Vi skaber en tryg og hyggelig uddannelsesramme som gør at du og dine med-studerende føler sig hjemme i undervisningen. Det betyder at omgivelserne oser af tillid, tryghed, åbenhed, forståelse, varme, kærlighed, tilladelse og sågar pligt til at sige og tænke alt mellem himmel og jord. Den særlige atmosfære gør at tingene bliver belyst fra mange forskellige sider der kan være overraskende og lærerige. 


Modulopbyggede forløb

Undervisningsforløbene er tilpasset de særlige arbejdsvilkår- og tider som eksisterer i hospitality branchen. Det betyder at du kan passe dit arbejde samtidig med at du udvikler dig som leder og menneske på Hotel- og Restaurantleder uddannelsen. Du får også mulighed for at løse opgaver med udgangspunkt i din egen arbejdssituation, så der sikres en god vekselvirkning mellem undervisningen og dit arbejde som leder.  

Asnæs_07-12-2018_Corporate4054.jpg

Hør mere om vores uddannelser!

* indicates required
Vælg de uddannelser, som du vil høre mere om
 

Restaurant- og Hotelleder

Lederuddannelsen giver dig mulighed for at få en uddannelse på bachelor/diplom niveau. Akademiuddannelsen er på samme niveau som en kort videregående uddannelse, og du får merit for din erhvervserfaring (120 ECTS). Denne akademiuddannelse giver adgang til studier på diplomniveau.

 
 

Coaching og konflikthåndtering

Coaching og konflikthåndtering

Salgspsykologi

Salgspsykologi

Oplevelsesledelse

Oplevelsesledelse

Oplevelsesøkonomi og CEM

Oplevelsesøkonomi og CEM

Økonomistyring i praksis

Økonomistyring i praksis

Lederuddannelsens afgangsprojekt

Lederuddannelsens afgangsprojekt


Tillægsfag

Projektledelse

Projektledelse

Iværksætteri

Iværksætteri

 
 
 

Asn%C3%A6s_07-12-2018_Corporate4041.jpg

Formål

Du udvikler dit lederpotentiale, gennem arbejde med personlig udvikling og brug af værktøjer til at skabe et godt afbalanceret og produktivt arbejdsmiljø. Du får mere selvindsigt, og større forståelse for dig selv som leder, for driften og for medarbejderne. Teorier og værktøjer fra undervisningen skaber overblik, resultater og autentisk ledelse.

 

Indhold

Du får en levende og engageret undervisning samt relevante praktiske øvelser, der gør læringen nemmere.

Underviserne er uddannede inden for hver deres speciale samt som læringskonsulenter. Samtidig har alle indsigt og erfaring i branchen, og kan derfor laver relevante cases og give branche-nær feedback.

Vi ved at du har en travl hverdag, og derfor sørger vi for at du laver arbejdsrelaterede opgaver, som kan implementeres direkte på jobbet.

Søg tilskud

Du kan ansøge om SVU og Kompetencefonden i henhold til gældende regler til vores uddannelser.

Vi hjælper dig gerne med at finde de rette formularer til dine ansøgninger m.v.

 

Hør mere om vores uddannelser!

* indicates required
Vælg de uddannelser, som du vil høre mere om
 

Hent fagbeskrivelserne:

Tillægsfag:


Tidsplan og tilmelding

Undervisningsforløbet er tilpasset de særlige arbejdsvilkår- og tider som eksisterer i hospitality branchen. Det betyder at du kan passe dit arbejde samtidig med at du udvikler dig som leder og menneske på Hotel- og Restaurantleder uddannelsen. Du får også mulighed for at løse opgaver med udgangspunkt i din egen arbejdssituation, så der sikres en god vekselvirkning mellem undervisningen og dit arbejde som leder.  

Hvert modul består af op til 8 undervisningsdage samt en eksamensdag fordelt over ca. 8 uger.

 

Specialist
uddannelser

Vores specialistuddannelser giver dig fundamentet for at blive blandt branchens bedste på netop dit felt.

 
 
Projektledelse

Projektledelse

Projektledelse

Projektledelse er for dig, der vil være bedre til at nå mål og optimere processerne i din virksomhed. Du lærer ved hjælp af projektstyring at igangsætte og fastholde jeres standarder og processer. Alt sammen med det formål at skabe den bedste gæsteoplevelse og et godt arbejdsklima.

Hotel Revenue Management

Hotel Revenue Management

Hotel Revenue Management

Hotel Revenue Management er til dig, der ønsker at optimere indtjeningen og styrke virksomhedens brand. Du får økonomisk overblik og indsigt i, hvordan I skal kommunikere, så gæsterne vælger netop jeres hotel eller konferencested.

Fremtidens bestyrelsesmedlem

Fremtidens bestyrelsesmedlem

Bestyrelsesuddannelsen

Som leder i hospitality branchen kan du bidrage med viden, som øger værdien omkring bestyrelsesbordet. Du har for­ud­sætningerne ­til ­at ­bidrage ­både ­i ­og­ udenfor branchen. Vi supplerer din viden og udvikler dine personlige og faglige kompetencer. Du bliver bevidst om rolle­fordeling,­lærer ­at ­samarbejde­ på­ et­ højt professionelt niveau, og bliver klædt på­ til­ at­ skabe ­fremdrift ­på ­en ­moderne­ og ­bæredygtig ­facon.­

Moderne værtskab med adfærdsdesign

Moderne værtskab med adfærdsdesign

Adfærdsdesign

Er du frustreret over at dine gæster, kolleger eller medarbejdere ikke agerer som du synes de skal? Og har du indset at det ikke hjælper at råbe, skrige, tigge og plage? Så er Adfærdsdesign måske svaret på dine bønner.  Vi har virkeligt lagt os i selen for at designe en uddannelse som vil gøre dig til branchens bedste adfærdsarkitekt. Vi trækker på de bedste undervisningsmaterialer, de bedste cases og et stjernehold af gæsteundervisere der vil overraske dig med ny viden om teknologi, sensorik og kloge fif der giver folk et kærligt puf i den rigtige retning. 

Digital markedsføring i praksis

Digital markedsføring i praksis

Digital Markedsføring i praksis

Vores 2 dages kursus i Digital markedsføring målrettet hospitality branchen er for dig, der gerne vil styrke din viden og kundskaber og lære om effektiv og salgsorienteret digital markedsføring. Kurset er meget praksis-orienteret og det er derfor direkte anvendeligt i dit daglige arbejde efter kurset.

 

Organisationsudvikling

Uanset om man er et nyt team, har været et velfungerende team i flere år eller bare ønsker ny energi ind i teamet, så hjælper vi gerne. Vi kommer med et inspirerende og involverende blik som bidrager med at styrke jer.

 
 
Asn%C3%A6s_07-12-2018_Corporate4322.jpg

Formål

Gevinsterne ved et organisationsudviklingsforløb er mange. Der skabes fælles mål og virkelighed. Forløbet skaber energi sikrer at de fokusområder, der ikke altid er tid til i hverdagen, bliver taget under behandling. Vi skaber fokus – og vi ved at fokus gør forskellen. Derudover har vores udviklingsforløb har altid til formål på at sikre at relationerne med deltagerne bliver bedre 


Indhold

Alle virksomheder har på et tidspunkt brug for at udvikle sig. Behovet for udvikling kan opstå af forandringer i markedet, ledelsesmæssige forandringer eller måske noget helt andet. Vi klar til at hjælpe jeres organisation med en struktureret forandring. Når vi kommer udefra kan vi på en anden måde hjælpe med at sætte ord og handlinger på den ønskede adfærd man ønsker. Det kan være forbedre økonomi, bedre relationer, højere social kapital, udvikling af kontaktpunkter og gæsterejsen, fokus på 9’er og 10’er adfærd m.v.

Asnæs_07-12-2018_Corporate3879.jpg

Asnæs_07-12-2018_Corporate3730.jpg

Tidsplan og tilmelding

Vi designer forløbet sammen med jer. Det skal passe til jeres virksomhed og jeres medarbejdere. Det er jer der bestemmer længde, omfang og sted. Men det kan nok ikke helt undgås at vi bidrager med vores erfaringer for hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer.

 
hospitalityupdated_black.png
 
 

HOTA-trainee uddannelsen

Med HOTA-uddannelsen Practical Hospitality Management kan du skræddersy din hospitalityuddannelse, så den passer til dine interesser og fremtidsdrømme.

 
 

Uddannelse i virkeligheden

Du kan kombinere faglige- og akademiske uddannelser inden for hospitalitybranchen med et forretnings- og ledelseudviklingsforløb. 

Som trainee kombinerer du dit daglige arbejde med din uddannelse. Det betyder, at du får løn under din uddannelse.

Efter uddannelsen har du gode muligheder for at få et job, for hospitalitybranchen er i vækst. Derudover vil HOTA’s samarbejdspartnere også være dig behjælpelig i den proces.


Kombiner fagene efter dine behov

Som HOTA studerende vil du tilegne dig kompetencer indenfor ledelse og forretningsforståelse via akademifag samt HOTA-refleksionsopgaver.

De akademiske udviklingsforløb er opdelt i de obligatoriske basisfag og tillægsfag. De obligatoriske fag er

 • Ledelse der skaber social kapital

 • Anvendt økonomi

 • Oplevelsesøkonomi – din afsluttende opgave der præsenteres for og vurderes af branchekyndige

 

HOTA fag

Eksempler på HOTAfag. Flere er på vej…

 
Event Management

Event Management

Service

Service

Teamledelse

Teamledelse


Tilmelding


Hospitality er hjerteblod for os, der arbejder i branchen. Det er en branche i fortsat vækst og med gode jobmuligheder for dig med hænder, ben og hoved skruet rigtigt på.

Der er især stort behov for dygtige mennesker til at tage ansvar, innovere og lede, og derfor er Hospitality Training Academy (HOTA) opstået. Her vil vi uddanne branchens fremtidige ledere. Kunne det være dig?

 
 

Kædeakademiet

Kædeakademiet er udviklet i samarbejde med en række af Danmarks førende kæder, heriblandt Letz Sushi, Homemate, Sticks´n´Sushi, Gasoline Grill og Wulff & Constali.

Formålet er at give medarbejdere eller hele personalegruppen et fælles syn og konkrete værktøjer til at de kan komme tilbage og øjeblikkelig bidrage forbedring af gæsteoplevelsen og driften.

 
 

Kædeakademiet – Salg

Kædeakademiet – Salg

Kædeakademiet – Kommunikation

Kædeakademiet – Kommunikation

Kædeakademiet – Konflikt- og klagehåndtering

Kædeakademiet – Konflikt- og klagehåndtering

Kædeakademiet – Servicevirksomhed

Kædeakademiet – Servicevirksomhed


Asnæs_07-12-2018_Corporate3498.jpg

Formål

Kædeakademiet er en uddannelsesmulighed for dig, som gerne vil videreuddanne dig, og gerne over en kortere periode end de andre uddannelsesforløb, som Asnæs & Vangstrup udbyder.

På Kædeakademiet bliver du undervist i AMU-fag, som du kan vælge at tage som enkeltfag, men du kan også vælge at sætte flere kurser sammen, og dermed skabe et egentligt uddannelsesforløb.

Gennem undervisningen opkvalificerer du dine kompetencer og evner, og det stiller dig i en stærkere position.

Alle vores kurser på Kædeakademiet udbydes i Holte og varer hvad der svarer sig til én arbejdsdag.


Indhold

Kædeakademiet består fire dages undervisning, som kan tages samlet eller hver for sig.

Salg – skab værdi for gæsterne

Kommunikation – nøglen til et godt samarbejde

Konflikt- og klagehåndtering – sådan tackler du svære situationer

Service - sådan holder du energien høj over for gæsten


Hør mere om vores uddannelser!

* indicates required
Vælg de uddannelser, som du vil høre mere om
 

Iværksætteri

Forstå dit potentiale og få værktøjer til at udvikle din forretning.
Vi tilbyder dig sparring med dygtige branchespecialister og et netværk med andre restauratører.

 

Iværksætteri

Iværksætteri

 • Hvad er det økonomiske indtjenings­ potentiale?

 • Menuplanlægning – forstå gæsteadfærd

 • Prisfastsættelse

 • Økonomisk styring og rapportering

 • Markedsføring – også på de digitale platforme

 • Kommunikation – brug af hjemmeside

 • Organisationen

 • Forretningsjura

Forløbet afsluttes med en revideret forretnings­ og handlingsplan, der præsenteres til en eksamen.


Hør mere om vores uddannelser!

* indicates required
Vælg de uddannelser, som du vil høre mere om
 

Oplevelsesøkonomi

Oplevelsesøkonomi er til dig, der søger værktøjer og modeller til, hvordan du skaber værdi gennem oplevelser og vinder gæsternes gunst.

 

Oplevelsesøkonomi og CEM

Oplevelsesøkonomi og CEM

 • Du udvikler lærer at udvikle gæsterejsen.

 • Du lærer, hvad der skal til for at skabe en følelse, som er minderig og opleves som autentisk og unik.

 • Du lærer, hvordan man skaber loyalitet og fjerne fokus fra pris.

 • Du arbejder målrettet med en Customer Experience Management (CEM) rapport, som du kan implementere i din virksomhed.


Hør mere om vores uddannelser!

* indicates required
Vælg de uddannelser, som du vil høre mere om