Teamet

 
Asnæs_07-12-2018_Corporate4549.jpg

Gry Asnæs, Partner

gry@asnaes-vangstrup.dk

+45 2073 7113

Gry er uddannet advokat, mediatoradvokat og Coach og har over 20 års erfaring i rådgivning af hospitality-branchen. Udover at virke som underviser, uddannelsesdesigner, foredragsholder, rådgiver, jurist, coach, mediator, mentor og NPS-facilitator er hun forfatter/medforfatter til en lang række brancheorienterede fag-og undervisningsbøger.

Asnæs_07-12-2018_Corporate4658.jpg

Annette Vangstrup, Partner

annette@asnaes-vangstrup.dk

+45 2480 1960

Annette er økonom fra Copenhagen Business School og har over 20 års erfaring i rådgivning af hospitality-branchen. Annette opererer som underviser, uddannelsesdesigner, foredragsholder, rådgiver og ikke mindst bestyrelsesmedlem i en række virksomheder og organisationer. Hun er certificeret NPS-facilitator og Forfatter/medforfatter til en stribe brancheorienterede fag- og undervisningsbøger.

Asnæs_07-12-2018_Corporate4858.jpg

Nille Presskorn, Underviser/Rådgiver

nille@asnaes-vangstrup.dk

+45 2889 3038

Nille er Master i projektledelse og projektforbedring fra Roskilde Universitet og virker som underviser, foredragsholder og proceskonsulent. Nille er forfatter/medforfatter til flere bøger Salg med hovedet og Nordisk Servicesyn som indgår i undervisningen i flere akademifag.

Asn%C3%A6s_07-12-2018_Corporate4574.jpg

Zejlko Bratic, Administrations- og analysechef

analyse@asnaes-vangstrup.dk

+45 7023 4808

Zejlko er Cand.tech. i Operations and Innovation Management med specialisering I Global Management. Han er - som leder af analysesektionen - ansvarlig for indsamling validering, kvalificering og analyse af data om hospitality-branchen. Zeljko er desuden support-ansvarlig for loyalitets-servicen, RelationManager.

christina.jpg

Christina Steen Ravn Bowman, 
Grafisk Designer/Marketing Assistent/ Servicekoordinator

christina@asnaes-vangstrup.dk

+45 7023 4808

Som Servicekoordinator sørger Christina for at al praktik i huset fungerer, så husets studerende kan fokusere 100% på deres uddannelse og personlige udvikling. Det er også Christina der tegner Asnæs & Vangstrups grafiske linje. Christina har erfaring fra en lang række bureauer samt Hospitality branchen, senest fra Kurhotel Skodsborg, hvor hun har fungeret som værtinde og receptionist ved siden af sit virke som grafiker.

Esben_sh.jpg

Esben, Uddannelsesteam

esben@asnaes-vangstrup.dk

+45 7023 4808

mette.jpg

Mette Dahl Juelner, Underviser

mette@asnaes-vangstrup.dk

+45 7023 4808

Mette er én af landets mest erfarne kompetencer indenfor branding, kommunikation og oplevelsesøkonomi. Hun er ekspert i at udvikle og formulere virksomheders grundfortællinger. Mette har en baggrund som bl.a. markedsøkonom, journalist og master i oplevelsesledelse. Mette er forfatter/medforfatter til bl.a.: Nordisk Servicesyn og klummeskribent på diverse erhvervsmedier.

Thobias.jpg

Thobias Brian Laustsen, Underviser

thobias@asnaes-vangstrup.dk

+45 7023 4808

Thobias er økonom og har mange års erfaring med varige forandringer og forbedringer i organisationer både i og udenfor Hospitality-branchen. Thobias er forfatter/medforfatter til Skab Oplevelse og undervise i Oplevelsesledelse, hvor der er fokus på at få teamet til at fungerer og rolle som leder med et 180 grades eftersyn.

Laura+Hove.jpg

Laura, Uddannelsesteam

laura@asnaes-vangstrup.dk

+45 7023 4808

Jeppe+Mühlhausen-fokus.jpg

Jeppe Mühlhausen, Underviser

info@asnaes-vangstrup.dk

+45 7023 4808

Jeppe kender Hospitality-industrien fra såvel et nationalt og internationalt perspektiv. Som indehaver af det internationalt anerkendte Botique-hotel Hotel Alexandra har han udelukkende internationale gæster. Jeppe underviser i oplevelsesøkonomi- og ledelse og bistår med konceptudvikling, forretningsudvikling, sparring, cross boarder innovation og driftsparring. Jeppe er medforfatter bogen Skab Oplevelser.

nyny.jpg

Ulrich Juul Jacobsen, Udvikler og implementerer booking og bestillingsløsninger målrettet restaurationsbranchen.

info@asnaes-vangstrup.dk

+45 7023 4808

Axel 1 .jpg

Axel, Company Karma

Axel står (næsten altid) klar med velkomst, hygge, trøst og trivsel. Hans vigtigste ansvarsområde er modvirkning af stress, og at få alle andre til at føle sig som verden største energibomber.