jason-leung-poI7DelFiVA-unsplash.jpg

Restaurant med overskud

Restaurant med overskud er for dig, der er leder af Food & Beverage på et hotel. På kursusdagen taler vi om virksomhedens samlede økonomiske sammenhænge, og hvordan F&B bidrager til at nå hotellets eller konferencecentret samlede økonomiske mål.


Kurset er under udvikling - der kommer flere informationer snarest.



Asnæs_07-12-2018_Corporate4658.jpg

Underviseren

Annette Vangstrup er ansvarlig for undervisningen. Hun arbejder til daglig med rådgivning af køkkenchefer og F&B chefer med at optimere deres ansvarsområder og økonomiske nøgletal.

Du kan se mere om Annette, når du trykker på ‘Vores team’.


Om Undervisningen

Hos os møder du dedikerede undervisere med indsigt i – og forståelse for – hospitalitybranchen.

Vi følger din læringsproces tæt og giver løbende feedback, ligesom du, i og uden for undervisningslokalet, kan sparre og udveksle erfaringer med kolleger fra samme branche.

Vi tager udgangspunkt i jeres dagligdag og lægger vægt på en levende og involverende undervisning. Alt sammen for at sikre en høj læring og styrke din selvindsigt, så du kan skabe resultater her og nu.


Praktisk

Undervisningen foregår i vores lokaler på Holte Stationsvej 14, 2840 Holte
(lige ved S-tog og gratis parkering, hvis du er i bil).

Du skal afsætte 1 dag til undervisning. Din underviser afsætter desuden tid undervejs til individuelle samtaler.

Næste kursusdag er 14. januar 2020.

Kurset koster 2.800 kr. ex. moms incl. forplejning og materialer.

Vi hjælper dig med at afdække tilskud og refusioner – kontakt os også, selv om du ikke helt har bestemt dig. Skriv eller ring til os og hør, hvad det betyder konkret for dig.

Video


Tilmelding eller spørgsmål

Ønsker du mere information, at tilmelde dig eller har du spørgsmål til kurset, så skriv til uddannelse@asnaes-vangstrup.dk eller ring på 7023 4808.

Du kan også udfylde formularen nedenstående.

Vælg *