Organisationsudvikling

Uanset om man er et nyt team, har været et velfungerende team i flere år eller bare ønsker ny energi ind i teamet, så hjælper vi gerne. Vi kommer med et inspirerende og involverende blik som bidrager med at styrke jer.

 
 
Asn%C3%A6s_07-12-2018_Corporate4322.jpg

Formål

Gevinsterne ved et organisationsudviklingsforløb er mange. Der skabes fælles mål og virkelighed. Forløbet skaber energi sikrer at de fokusområder, der ikke altid er tid til i hverdagen, bliver taget under behandling. Vi skaber fokus – og vi ved at fokus gør forskellen. Derudover har vores udviklingsforløb har altid til formål på at sikre at relationerne med deltagerne bliver bedre 

Asnæs_07-12-2018_Corporate3879.jpg

Indhold

Alle virksomheder har på et tidspunkt brug for at udvikle sig. Behovet for udvikling kan opstå af forandringer i markedet, ledelsesmæssige forandringer eller måske noget helt andet. Vi klar til at hjælpe jeres organisation med en struktureret forandring. Når vi kommer udefra kan vi på en anden måde hjælpe med at sætte ord og handlinger på den ønskede adfærd man ønsker. Det kan være forbedre økonomi, bedre relationer, højere social kapital, udvikling af kontaktpunkter og gæsterejsen, fokus på 9’er og 10’er adfærd m.v.

Asnæs_07-12-2018_Corporate3730.jpg

Tidsplan og tilmelding

Vi designer forløbet sammen med jer. Det skal passe til jeres virksomhed og jeres medarbejdere. Det er jer der bestemmer længde, omfang og sted. Men det kan nok ikke helt undgås at vi bidrager med vores erfaringer for hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer.


Ledelse, der skaber social kapital

Ledelse, der skaber social kapital

Service i gæsterejsen

Service i gæsterejsen

Teamledelse

Teamledelse