Gry Asnæs, Partner

gry@asnaes-vangstrup.dk

+45 20 73 71 13

Gry er uddannet advokat, mediatoradvokat og Coach og har over 20 års erfaring i rådgivning af hospitality-branchen. Udover at virke som underviser, uddannelsesdesigner, foredragsholder, rådgiver, jurist, coach, mediator, mentor og NPS-facilitator er hun forfatter/medforfatter til en lang række brancheorienterede fag-og undervisningsbøger.

Annette Vangstrup, Partner

annette@asnaes-vangstrup.dk

+45 24 80 19 60

Annette er økonom fra Copenhagen Business School og har over 20 års erfaring i rådgivning af hospitality-branchen. Annette opererer som underviser, uddannelsesdesigner, foredragsholder, rådgiver og ikke mindst bestyrelsesmedlem i en række virksomheder og organisationer. Hun er certificeret NPS-facilitator og Forfatter/medforfatter til en stribe brancheorienterede fag- og undervisningsbøger.

Nille Presskorn, Underviser

nille@asnaes-vangstrup.dk

+45 28 89 30 39

Nille er Master i projektledelse og projektforbedring fra Roskilde Universitet og virker som underviser, foredragsholder og proceskonsulent. Nille er forfatter/medforfatter til flere bøger Salg med hovedet og Nordisk Servicesyn som indgår i undervisningen i flere akademifag.

 

Zejlko Bratic, Administrations- og analysechef

analyse@asnaes-vangstrup.dk

+45 70 23 48 08

Zejlko er Cand.tech. i Operations and Innovation Management med specialisering I Global Management. Han er - som leder af analysesektionen - ansvarlig for indsamling validering, kvalificering og analyse af data om hospitality-branchen. Zeljko er desuden support-ansvarlig for loyalitets-servicen, RelationManager.

Christina Steen Ravn Bowman, Grafiker & Servicekoordinator

christina@asnaes-vangstrup.dk

+45 70 23 48 08

Som Servicekoordinator sørger Christina for at al praktik i huset fungerer, så husets studerende kan fokusere 100% på deres uddannelse og personlige udvikling. Det er også Christina der fremover tegner Asnæs & Vangstrups grafiske linje. Christina har erfaring fra en lang række bureauer samt Hospitality branchen, senest fra Kurhotel Skodsborg, hvor hun har fungeret som værtinde og receptionist ved siden af sit virke som grafiker.

Jeppe Mühlhausen, Underviser

+45 70 23 48 08

Jeppe kender Hospitality-industrien fra såvel et nationalt og internationalt perspektiv. Som indehaver af det internationalt anerkendte Botique-hotel Hotel Alexandra har han udelukkende internationale gæster. Jeppe underviser i oplevelsesøkonomi- og ledelse og bistår med konceptudvikling, forretningsudvikling, sparring, cross boarder innovation og driftsparring. Jeppe er medforfatter bogen Skab Oplevelser.

Thobias Brian Laustsen, Underviser

thobias@asnaes-vangstrup.dk

+45 70 23 48 08

Brian er økonom og har mange års erfaring med varige forandringer og forbedringer i organisationer både i og udenfor Hospitality-branchen. Thobias er forfatter/medforfatter til Skab Oplevelse og undervise i Oplevelsesledelse, hvor der er fokus på at få teamet til at fungerer og rolle som leder med et 180 grades eftersyn.

Mette Dahl Juelner, Underviser

mette@asnaes-vangstrup.dk

+45 70 23 48 08

Mette er en af landets mest erfarne kompetencer indenfor markedsføring og oplevelsesøkonomi. Med en baggrund som markedsøkonom, journalist og Master har hun de rette forudsætninger for at levere vores hospitality-rettede uddannelser indenfor oplevelsesøkonomi. Mette er forfatter/medforfatter til bl.a.: Nordisk Servicesyn og klummeskribent på diverse erhvervsmedier.

Axel , Company Karma  Axel står (næsten altid) klar med velkomst, hygge trøst og trivsel.Hans vigtigste ansvarsområde er modvirkning af stress og få alle andre til at føle sig som verden største energibundter.

Axel, Company Karma

Axel står (næsten altid) klar med velkomst, hygge trøst og trivsel.Hans vigtigste ansvarsområde er modvirkning af stress og få alle andre til at føle sig som verden største energibundter.

 

Eksterne konsulenter

 
Kristian Vøttrup

Kristian Vøttrup

Jette Slagslunde , Arbejdsmarkedsrådgiver  jette@asnaes-vangstrup.dk  +45 70 23 48 08  Jette har via en mangeårig karriere i hospitality-orienterede fagforbund etableret en position som den foretrukne rådgiver når det gælder ansættelses- og overenskomstforhold. Hun kender såvel arbejdstagers som arbejdsgivers interesser og kan således frembringe langtidsholdbare aftaler med to vindere.

Jette Slagslunde, Arbejdsmarkedsrådgiver

jette@asnaes-vangstrup.dk

+45 70 23 48 08

Jette har via en mangeårig karriere i hospitality-orienterede fagforbund etableret en position som den foretrukne rådgiver når det gælder ansættelses- og overenskomstforhold. Hun kender såvel arbejdstagers som arbejdsgivers interesser og kan således frembringe langtidsholdbare aftaler med to vindere.