Restaurant- og Hotelleder

Lederuddannelsen giver dig mulighed for at få en uddannelse på bachelor/diplom niveau. Akademiuddannelsen er på samme niveau som en kort videregående uddannelse, og du får merit for din erhvervserfaring (120 ECTS). Denne akademiuddannelse giver adgang til studier på diplomniveau.

 
 

Coaching og konflikthåndtering

Coaching og konflikthåndtering

Salgspsykologi

Salgspsykologi

Oplevelsesledelse

Oplevelsesledelse

Oplevelsesøkonomi og CEM

Oplevelsesøkonomi og CEM

Økonomistyring i praksis

Økonomistyring i praksis

Lederuddannelsens afgangsprojekt

Lederuddannelsens afgangsprojekt


Tillægsfag

Projektledelse

Projektledelse

Iværksætteri

Iværksætteri

 
 
 

Asn%C3%A6s_07-12-2018_Corporate4041.jpg

Formål

Du udvikler dit lederpotentiale, gennem arbejde med personlig udvikling og brug af værktøjer til at skabe et godt afbalanceret og produktivt arbejdsmiljø. Du får mere selvindsigt, og større forståelse for dig selv som leder, for driften og for medarbejderne. Teorier og værktøjer fra undervisningen skaber overblik, resultater og autentisk ledelse.

 

Indhold

Du får en levende og engageret undervisning samt relevante praktiske øvelser, der gør læringen nemmere.

Underviserne er uddannede inden for hver deres speciale samt som læringskonsulenter. Samtidig har alle indsigt og erfaring i branchen, og kan derfor laver relevante cases og give branche-nær feedback.

Vi ved at du har en travl hverdag, og derfor sørger vi for at du laver arbejdsrelaterede opgaver, som kan implementeres direkte på jobbet.

Søg tilskud

Du kan ansøge om SVU og Kompetencefonden i henhold til gældende regler til vores uddannelser.

Vi hjælper dig gerne med at finde de rette formularer til dine ansøgninger m.v.

 

Hør mere om vores uddannelser!

* indicates required
Vælg de uddannelser, som du vil høre mere om
 

Hent fagbeskrivelserne:

Tillægsfag:


Tidsplan og tilmelding

Undervisningsforløbet er tilpasset de særlige arbejdsvilkår- og tider som eksisterer i hospitality branchen. Det betyder at du kan passe dit arbejde samtidig med at du udvikler dig som leder og menneske på Hotel- og Restaurantleder uddannelsen. Du får også mulighed for at løse opgaver med udgangspunkt i din egen arbejdssituation, så der sikres en god vekselvirkning mellem undervisningen og dit arbejde som leder.  

Hvert modul består af op til 8 undervisningsdage samt en eksamensdag fordelt over ca. 8 uger.