Back to All Events

Positiv Psykologi / Styrkebaseret ledelse

  • Asnæs & Vangstrup Videncenter for Hospitality Holte Stationsvej 14 2840 Holte Danmark (map)

Målstyring af gæsteoplevelsen er omdrejningspunktet for forløbet. Uddannelsesforløbet tager sit udgangspunkt i brugbare værktøjer fra den positiv psykologi, der motiverer medarbejderne til at løfte i flok for at nå de fælles mål. Positiv psykologi baserer sig på forskningsbaseret viden om hvordan man ved at bruge sine signaturstyrker i det daglige arbejde og samarbejde kan skabe endnu flere positive følelser hos kollegaer og gæster. Det er videnskabeligt bevist, at der er en klar forbindelse mellem positive følelser på arbejdet, høj produktivitet, høj loyalitet og dermed gode relationer.

Earlier Event: June 2
Fremtidens bestyrelsesmedlem
Later Event: June 16
Fremtidens bestyrelsesmedlem