_MG_0172.jpg

Iværksætteri – Kickstart din restaurant

Det er lettere at sige end at gøre... Sådan er det tit med start af virksomhed særligt i restaurationsbranchen, hvor tingene går hurtigt og der er mange om buddet.


Kom hele vejen rundt om din forretning

På dette uddannelsesforløb får du inspiration og konkret hjælp til at få et endnu stærkere greb om din virksomhed.

Du får i løbet af udannelsen viden og sparring, der kan hjælpe dig til at styrke din forretningsplan, og den oplevelse du giver gæsten.


Hvorfor deltage i iværksætteri – Kickstart din Restaurant?

  • Du arbejder med og forbedrer dit forretningskoncept.

  • Oplægsholderne er alle branche-eksperter.

  • Du får adgang til den mest opdaterede viden inden for forretningsudvikling i branchen.

  • Du afslutter med en justeret og handlingsrettet forretningsplan, som du kan bruge i din dialog med bank, investorer, revisor og andre interessenter.

  • Du får gratis karriere- og uddannelses-rådgivning


Målgruppe

For dig, der er nystartet restauratør eller blot ønsker værktøjer til at blive endnu bedre til at drive din restaurant.


Indhold

Forstå dit potentiale og få værktøjer til at udvikle din forretning. Vi tilbyder dig sparring med dygtige branchespecialister og et netværk med andre restauratører.

•   Hvad er det økonomiske indtjenings-potentiale?

•   Menu-planlægning – og forstå gæsteadfærd

•   Prisfastsættelse

•   Valg af distributionskanaler

•   Konceptudvikling

•   Økonomisk styring og rapportering

•   Markedsføring – også på de digitale platforme

•   Kommunikation – brug af hjemmeside

•   Organisationen

•   Forretningsjura

 

Forløbet afsluttes med en revideret forretnings- og handlingsplan, der præsenteres til en eksamen.


gruppefoto_CMYK_72dpi-kopi.jpg

Underviserne

Vi er mange undervisere på faget, som alle er eksperter på netop vores område.

Du kan se mere om underviserne, når du trykker på ‘Vores team’.


Om Undervisningen

Hos os møder du dedikerede undervisere med indsigt i – og forståelse for – hospitality branchen. Underviserne er ansatte fra Butikskompagniet samt Asnæs&Vangstrup, der alle har særlige kompetentencer indenfor restaurantdrift.

Vi følger din læringsproces tæt og giver løbende feedback, ligesom du, i og uden for undervisningslokalet, kan sparre og udveksle erfaringer med kolleger fra samme branche.

Vi tager udgangspunkt i din dagligdag, og lægger vægt på en levende og involverende undervisning. Alt sammen for at sikre en høj læring og styrke din selvindsigt, så du kan skabe resultater her og nu.

download produktblad her


  • Iværksætteri giver 10 ETCS point

  • Vi samarbejder med Erhvervsakademiet Sydvest og Erhvervsakademiet Dania


Praktisk

Undervisningen foregår i vores lokaler på Holte Stationsvej 14, 2840 Holte
(lige ved S-tog og gratis parkering, hvis du er i bil).

Uddannelsen koster 12.000 kr. ex moms, undervisningsmateriale og forplejning.

Datoerne er ikke fastsat endnu – skriv til os – så kontakter vi dig når vi har fastsat datoerne.

Vi hjælper dig med at afdække tilskud og refusioner – kontakt os også selv om du ikke helt har bestemt dig. Skriv eller ring til os og hør, hvad det betyder konkret for dig.

Video


Tilmelding eller spørgsmål

Ønsker du mere information, at tilmelde dig eller har du spørgsmål til kurset, så skriv til uddannelse@asnaes-vangstrup.dk eller ring på 7023 4808.

Du kan også udfylde formularen nedenstående.

Vælg *