Cases for rådgivning

Asnæs & Vangstrup er mere end et uddannelseshus. Vi rådgiver ofte aktører i branchen om en lang række emner. Vores viden beror både på de nyeste nøgletal fra branchen, bred og opdateret viden, men mest af alt - erfaring.

 
 
Vejle%2Bfjord%2Blogo.jpg

Medarbejdermåling

På Hotel Vejlefjord vil man gerne sikre sig at man ved præcis hvordan medarbejderne opfatter samarbejdet om gæsten på kryds og tværs i virksomheden. Medarbejdermålingen er udviklet med branchens behov for øje - den er nem at svare på og nem at bruge og så er der branchebenchmark.

Det er en del af strategien at øge fokus på gæsten og medarbejderne endnu mere.

Sammen med Hotel Vejlefjord har vi lave medarbejdermålinger 2 gange om året. Målingerne er fulgt op med en workshop med ledergruppen, hvor man idegenerer på hvordan man kan udvikle det gode samarbejde på tværs.

Se mere


Advisory Team

Det at kunne vende sine strategiske og taktiske tanker i et fagligt miljø, skaber en øget bevidsthed om muligheder og faldgrupper.

General Manager hos IDA Conferences, Gine Tougaard, har valgt lade vores team udfordre og medudvikle de overordnede forretningsmæssige tiltag som konstant skal være i fokus i en professionel virksomhed med den kræsne gæst i fokus.

IDA logo.png

csm_logo-svanen_10987a7f23.png

Management

I takt med at kravene til professionalisering af virksomheder i branchen øges, ønskede Hotel Svanen en ny tilgang til økonomisk styring af driften.

Vi bidrager med udarbejdelse af bl.a. nøgletal, rapportering til interessenter samt dialog med investorer, således at den øverste ledelsen hele tiden styrer efter de rigtigste parametre.

Asn%25C3%25A6s_07-12-2018_Corporate4630.jpg

Asnæs & Vangstrup rådgiver om strategi, taktik, drift og forretningsudvikling.

  • Why-How-What-strategiprocesser

  • Digtalisering - internt og eksternt

  • Investerings beslutninger

  • Faciliterer erfaringsbaseret konceptudvikling

 

Køb, salg og leje

Overvejer du at sælge eller generationsskifte din virksomhed? De fleste gør det kun én gang i deres liv, og derfor kan det være godt med en rådgiver som gør det hele tiden. Det kan også være at du errepræsenterer en kommune eller anden offentlig virksomhed, der skal bortforpagte en kommunal ejendom til restaurationsdrift.

Asnæs & Vangstrup er en rutineret rådgiver inden for såvel forpagtning, køb og  som salg af virksomheder hvor vi i og i samarbejde med autoriserede mæglere, deltager vi som partner på udvalgte dele af processen. Vi tager også højde for de mere følelsesmæssige forhold omkring et salg, for ofte er det meget mere end bare mursten, inventar og goodwill der skifter hænder.

 

·      Potentiale og værdiansættelse.

·      Sparrings- og rådgivningssamtaler om de svære beslutninger.

·      Vilkår for køb og salg

·      Prospekt

·      Forretningsplan og budgettering

·      Samtaler med finansieringskilder som f.eks. bank og investorer

·      Køberkartotek/netværkssalg

·      Sælgers eventuelle fremtidige rolle

 
  • Driftsoptimering

  • Optimering af forretningsudvikling

  • Menu design

  • Økonomistyring

 

Økonomisk analyse og rådgivning

Økonomi er omdrejningspunktet for at skabe de resultater, man planlægger og forventer i branchens virksomheder inden for hospitality. At tjene penge i denne branche kræver et konstant overblik over, hvordan de mest kritiske omkostninger udvikler sig. 

Asnæs & Vangstrup er den førende udbyder af anvendte og praksisnære nøgletal. Annette Vangstrup udviklede for 25 år siden branchens økonomiske nøgle- og normtal og de udgør fortsat standarden. Ingen i Kongeriget er - bedre end Annette – i stand til at analysere disse data og sætte dem ind i en relevant og konkret sammenhæng. Asnæs & Vangstrup tilbyder følgende indenfor økonomisk analyse og rådgivning:

Analyseklubben – brancherelevant fokus på aktuelle forbedringsmuligheder

  • Branchens Nøgle – og Normtal

  • Budgettering

  • Målstyring

  • Effektiv ledelsesrapportering

  • Revenue Management

  • Køkkenprocenter

 

Branchens medarbejdermåling

Medarbejdermålingen tager temperaturen her og nu, og kan med fordel gentages flere gange om året. Spørgsmålene i medarbejdermålingen er udviklet med baggrund i vores mangeårig erfaring med medarbejder- og organisationsudvikling. En viden vi glædeligt deler med dig og din organisation i forbindelse med medarbejdermålingen.

Vi bidrager derudover med et branche benchmark, så man kan se virksomhedens niveau sammenlignet med andre professionelle virksomheder i branchen, og med det formål at skabe flere indsigter og yderligere refleksion.

Ring til Gry Asnæs og hør nærmere på 20 73 71 13.
Asnæs_07-12-2018_Corporate3343.jpg

Bestyrelses rådgivning

Ledere fra Hospitality-branchen har en unik handlekraft, og kan bidrage med vigtig viden indenfor deres fag, som giver stor værdi for andre brancher. Vi mener derfor, at du som leder i hospitality-branchen har gode forudsætninger for at blive et succesfuldt bestyrelsesmedlem. 

Brug for en bestyrelseskandidat med viden om oplevelsesøkonomi?

Gratis formidling af kompetente bestyrelsesmedlemmer, der er certificerede i bestyrelsesarbejde og strategiarbejdet med fokus på oplevelsesøkonomi.

Samtlige kandidater har vi registreret med en række faktuelle data, der muliggør et optimalt match mellem kandidat og virksomhed.

Strategi og bestyrelsesarbejde

”Det Effektive Bestyrelsesmedlem” er navnet på Asnæs & Vangstrups Bestyrelsesuddannelse. Uddannelsen er udviklet og målrettet til erhvervsledere fra Hospitality-branchen, som gennem mange års erfaring fra en branche med ”her og nu afregning” kan bidrage væsentligt til at styrke og udvikle virksomheder i og udenfor branchen i f.eks.:

  • Strategiarbejde

  • Forretningsforståelse

  • Personaleadministration

  • Ledererfaring

  • Styring af nøgletal

  • Konflikthåndtering

sanwal-deen-93466-unsplash.jpg

Myndigheds rådgivning

Politi, bevillingsmyndigheder, styrelser, ministerier, regioner og kommuner

 

Asnæs & Vangstrup er markedets førende rådgiver når ministerier, styrelser, regioner, kommuner og brancheorganisationer har brug for strategisk og konkret indsigt i hospitality-branchen. 

Cand. Jur. og uddannet advokat (L) Gry Asnæs har bl.a. forfattet det omfattende næsten 700 sider store værk ”Restaurationsloven i Praksis” (DJØF´s forlag) som er den publikation som styrelser, politi, domstole og kommuner benytter i forbindelse med lov- og fortolkningsarbejde.

 
  • Lovgivningsmæssige spørgsmål

  • Udarbejdelse af vejledninger og fortolkninger af Restaurationsloven

  • Uddannelse, vejledning og rådgivning af Bevillingsnævn

  • Bevillingsseminarer

  • Sparring omkring åbningstider og alkoholbevillinger

Organisation & Karriere

Asnæs & Vangstrup har 10 års erfaring i at udvikle og vækste Hospitality-organisationer og erfaringen spænder vidt.

 

Referencer

 

Følgende er eksempler på de dygtige virksomheder som vi har fornøjelsen af at bistå med uddannelse, organisations- og forretningsudvikling:

  • Jespers Torvekøkken

  • Homemate

  • Letz Sushi

  • Meyers-Løgismose

  • IDA Mødecenter

  • Arthur Hotels

  • Montra Hotels

  • Hjerting Badehotel

  • Marienlyst badehotel

  • Hindsgavl Slot

  • Hotel Vejlefjord

  • Hotel Fjordgaarden

  • Nox Network (Crazy Daisy, Buddy Holly m.fl.).

Individuel organisationsudvikling

I samarbejde med ejerkreds, bestyrelse og direktion afdækker og definerer vi mål og ambitionsniveau og med afsæt heri fastlægger vi et individuelt organisationsudviklingsprogram for en periode på 6-24 måneder. Programmet tager højde for briefing, vision, ambitionsniveau, individuelle og organisatoriske målsætninger, tid, ressourcer, medarbejdergrupper, implementering, tidsplan, tilskudsmuligheder, evaluering, de-briefing m.v.