Asnæs_07-12-2018_Corporate3583.jpg

Digital Markedsføring i praksis

Vores 2 dages kursus i Digital Markedsføring målrettet hospitality branchen er for dig, der gerne vil styrke din viden og kundskaber og lære om effektiv og salgsorienteret digital markedsføring.

Kurset er meget praksis-orienteret og det er derfor direkte anvendeligt i dit daglige arbejde efter kurset.


Effektorienteret markedsføring

Styrken ved digital markedsføring er, at det er effektivt og målbart og giver hurtig effekt og resultater. I traditionel markedsføring er tidshorisonten lang, praktikken er kompliceret, og det er svært at måle resultatet. Samtidig opererer flertallet af dagens forbrugere ikke med en lang planlægningshorisont. På de digitale medier kan du komme i luften med dit budskab eller tilbud på kort tid og hurtigt vurdere effekten af din indsats. Der er ikke langt fra idé til handling, og du kan agere på de reelle forhold, der gør sig gældende i din virksomhed lige nu, f.eks. ønske om øget omsætning, belægning og tilbud. Hospitality branchen er begunstiget af at operere i oplevelsesfeltet, hvorfor forbrugerne gerne vil høre fra dem. Af mange årsager er digital markedsføring, så interessant for branchen.


Fordelene

  • Du får mange praktiske og anvendelige tips, viden og værktøjer, som du kan bruge i din dagligdag.

  • Du bliver fortrolig med de gængse og mest benyttede digitale markedsføringskanaler som fx Facebook, Google, Instagram og email marketing/ nyhedsbrev.

  • Du bliver skarp til at kommunikere på de digitale medier samt udvælgelse af målgrupper og segmentering.

  • Du bliver dygtig til at definere ambitiøse målsætninger og lærer hvordan du arbejder med effektmåling på et praktisk niveau.

  • Du lærer, hvordan du kan arbejde med digital markedsføring, der kan skabe salg og omsætning nu og her.


download produktblad

Hvad lærer du blandt andet

Google Ads (Search og display kampagner), Facebook Ads og Facebook Business Manager, Email marketing/nyhedsbrev, Instagram Ads, grundlæggende digital marketing forståelse, praktisk håndtering af digital marketing.


jacobbillede-normal-200w-200h.jpg

Underviseren

Hos os møder du dedikerede undervisere med indsigt i og forståelse for din branche. Jacob Højrup er rådgiver om markedsføring, kommunikation, salg og digital udvikling for både små og store virksomheder og har blandet andet stor erfaring med markedsføring af fødevarer.


Om Undervisningen

Hos os møder du dedikerede undervisere med indsigt i – og forståelse for – hospitalitybranchen.

Vi følger din læringsproces tæt og giver løbende feedback, ligesom du, i og uden for undervisningslokalet, kan sparre og udveksle erfaringer med kolleger fra samme branche.

Vi tager udgangspunkt i jeres dagligdag og lægger vægt på en levende og involverende undervisning. Alt sammen for at sikre en høj læring og styrke din selvindsigt, så du kan skabe resultater her og nu.


Kurset var utroligt praktisk og lige hvad jeg havde brug for. Efter to dage hos Asnæs og Vangstrup sidder jeg nu selv og varetager en stor del af vores online marketing som vi før havde bureau til.
— Anna Piilgaard Marketing & Communication Coordinator, Hotel Skt. Annæ

Praktisk

Undervisningen foregår i vores lokaler på Holte Stationsvej 14, 2840 Holte
(lige ved S-tog og gratis parkering, hvis du er i bil).

Du skal afsætte 2 dage til undervisning.  Din underviser afsætter desuden tid undervejs til individuelle samtaler.

Næste kursus afholdes den 22. og 23. august 2019

Kurset koster 3925 kr. ex. moms, incl. forplejning.

Vi hjælper dig med at afdække tilskud og refusioner – kontakt os også, selv om du ikke helt har bestemt dig. Skriv eller ring til os og hør, hvad det betyder konkret for dig.


Tilmelding eller spørgsmål

Ønsker du mere information, at tilmelde dig eller har du spørgsmål til kurset, så skriv til uddannelse@asnaes-vangstrup.dk eller ring på 7023 4808.

Du kan også udfylde formularen nedenstående.

Vælg *