Hvorfor skal vi kende hinandens farver?

Du kan være rød, resultatorienteret og handlekraftig. Du kan være gul, udadvendt og nytænkende. Du kan være grøn, social og følelsesorienteret. Eller du kan være blå, reserveret og struktureret. Ja, faktisk er du lidt af det hele, men i en personlig adfærdsanalyse fra e-stimate vil din profil bone ud på primært to farver. 

Hver farve vil så igen være delt op i to underliggende facetter, og i sidste ende kan profilen være med til at pege på, hvordan du er at arbejde sammen med, hvad der motiverer dig og hvilken adfærd, andre kan forvente fra dig i forhold til for eksempel kommunikation. 

Asnæs & Vangstrup er certificeret i e-stimate er i de sidste mange år valgt som Danmarks bedste test-værktøj.. E-stimate bygger også på Adizes principper, men er dansk-udviklet et værktøj som er meget brugbart og tilgængeligt for den nordiske Hospitality-branches mennesker og virksomheder

Ved at anvende farver fremfor bogstaver og tal, skabes et sprog- og samtale univers som er tydeligt, nemt, præcist, uhøjtideligt og som også levner mulighed at grine kærligt af sig selv og hinanden. 

Vi har direkte dialog med udviklerne bag systemet og skal således ikke betale kostbare licenser til store internationale konsulenthuse. Det har naturligvis en positiv indflydelse på vores prissætning. 

 

Asnæs og Vangstrup